Wonen in Wijland Nieuwkoop

Wonen in Wijland Nieuwkoop

Op donderdag 13 februari heeft Vink Bouw de grondovereenkomst getekend met de gemeente Nieuwkoop voor de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe woonwijk aan de rand van Nieuwkoop, genaamd Wijland.

  • Datum nieuwsitem
Ondertekening van de overeenkomst voor het plan Wijland, te Nieuwkoop
Ondertekening van de overeenkomst voor het plan Wijland, te Nieuwkoop

Aan de Noordkant van Nieuwkoop tussen Park Buytewech en de voetbalvelden wordt de nieuwe wijk Wijland ontwikkeld. Er worden woningen voor starters, ruime eengezinswoningen en twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd in een groene leefomgeving. In totaal worden er gefaseerd circa 80 woningen gebouwd in de nieuwe woonwijk.

De toekomstige bewoners kunnen nog meedenken over uiterlijk van de woningen in het project, via de website is het namelijk mogelijk om een woonwensen enquête in te vullen. Deze resultaten worden door Vink Bouw en NWA architecten meegenomen in de verdere ontwikkeling.

Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de website www.woneninwijland.nl. Op deze website kunnen geïnteresseerden voor een woning in het project zich aanmelden. Medio april gaan de woningen in de verkoop, dit zal worden verzorgd door makelaar Deerenberg & van Leeuwen.