Veld 42 Nieuw Leyden gestart

Veld 42 Nieuw Leyden gestart

In het plan Nieuw Leyden is Vink Bouw gestart met de bouw van het veld 42, bestaande uit 10 geschakelde kavels en een ondergrondse parkeerkelder. Alle kopers hebben, samen met de architect Bert Tukker, hun eigen droomhuis samengesteld.

  • Datum nieuwsitem
Start heiwerk Veld 42 Nieuw Leyden

Veld 42 is een van de allerlaatste velden binnen Nieuw Leyden die ingevuld kunnen worden. Het project betreft 10 stadswoningen aan de Marnixstraat waarbij iedere woning beschikt over een ander soort gevel en plattegrond. Architect Bert Tukker heeft de woning op maat uitgewerkt in overleg met de bewoners.

Medio april is er gestart met de heiwerkzaamheden voor het project. Onder de wonigen wordt een parkeerkelder gerealiseerd waar ook de bewoners van het naastgelegen blok gebruik van maken. Naar verwachting zullen de woningen begin 2e kwartaal van 2015 opgeleverd worden.

Na het project Marepark en aantal particuliere zelfbouwkavels is Veld 42 het tweede woningbouwproject binnen Nieuw Leyden dat via CPO wordt gerealiseerd. In de wijk Nieuw Leyden staat het particulier opdrachtgeverschap centraal.