Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw

Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw

Voor het tiende jaar op rij organiseert kunstenaar Feike de Vries op 11 en 12 oktober zijn jaarlijkse ThuisTentoonstelling. Dit keer is de uitvalsbasis niet zijn eigen atelier en huis in Woubrugge, maar bouwbedrijf Vink Bouw in Nieuwkoop. Feike maakte de afgelopen jaren meerdere kunstwerken voor Vink Bouw en is nu te gast in Nieuwkoop. Het thema van zijn expositie dit jaar is: KUNST in de werkplaats.

  • Datum nieuwsitem
Kunstwerken van Feike de Vries
Kunstwerken van Feike de Vries
Kunstwerken van Feike de Vries
Kunstwerken van Feike de Vries

De tentoonstellingen van kunstenaar Feike de Vries typeren zich als veelzijdig en een open opstelling. Hij zoekt zowel voor zijn eigen vrije werk als dat van opdrachtgevers altijd de grenzen van zijn kunnen op. Hij beheerst uiteenlopende technieken als olieverf, kleurpotlood, zeefdruk, glasappliqué, pastel e.d. Dit vertaalt zich in een breed scala aan werk: portretten, thematisch werk, kunst in openbare ruimten. Zijn ruime en lichte atelier ligt in de achtertuin van zijn huis, geïnteresseerden kunnen hier gewoon binnen lopen. Kijk voor meer informatie en een indruk van zijn werk op Feikedevries.nl. 

Vink Bouw heeft een bijzondere band met Feike de Vries. Alle kunstwerken die in het kantoor hangen, zijn door hem gemaakt. Vandaar de uitnodiging vanuit Vink Bouw richting Feike de Vries om in de werkplaats de jaarlijkse tentoonstelling te houden. 

Rob de Kuiper opent zaterdag 11 oktober om 11.30 uur de expositie van Feike. Rob volgt de werkzaamheden van Feike al bijna tien jaar: “Ik vind het mooi om te zien hoe Feike zich altijd blijft ontwikkelen. Hoewel hij qua vrij werk volgens mij het liefst schildert, is hij ook altijd bezig met andere technieken zoals etsen, zeefdrukken en pentekeningen. Ook maakte hij in opdracht van de gemeente een monument en in opdracht van een kerk een glaskunstwerk. Ik herken in Feike een echte ondernemer.”

U bent uiteraard van harte welkom op deze KUNST tentoonstelling op zaterdag 11 oktober tussen 11.00 en 21.00 uur en op zondag 12 oktober tussen 11.00 uur en 19.00 uur.