Start verkoop Wijland Nieuwkoop

Start verkoop Wijland Nieuwkoop

Op 24 mei a.s. start de verkoop van de eerste fase van het nieuwbouwproject Wijland in Nieuwkoop. Aan de noordkant van Nieuwkoop tussen Park Buytewech en de sportvelden komt deze ruim opgezette wijk met mooie gezinswoningen rondom een gezellig binnenerf en twee-onder-een-kapwoningen met fenomenaal uitzicht over de weilanden. Een woonwijk voor gezinnen en starters.

24 mei start verkoop Wonen in Wijland
24 mei start verkoop Wonen in Wijland
24 mei start verkoop Wonen in Wijland

Wijland betekent prettig buiten wonen, maar toch dicht bij stedelijke voorzieningen. Een open buurt met frisse lucht, ruimte en groen. Waar je ook binnen een half uur in een bruisende stad bent als Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Wijland is buiten wonen binnen de Randstad. In een warme, vriendelijke en veilige woonomgeving. Een buurt om van te houden.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn tussen de 155 en 185 m2 en zijn beschikbaar vanaf € 335.000,- v.o.n. Ze beschikken over een eigen garage en hebben voor én achter een ruime tuin. De rijwoningen variëren tussen de 104 en 148 m2. Voor de starterswoning begint de v.o.n. prijs bij € 179.000,-. Voor deze woningen is er eveneens een startersregeling mogelijk. De ruime gezinswoningen (vanaf 128 m2) zijn vanaf € 225.000,- beschikbaar.

Wijland is een project van Vink Bouw, de verkoop zal worden verzorgd door Deerenberg & van Leeuwen eveneens uit Nieuwkoop.

Wanneer: zaterdag 24 mei 2014
Wat: start verkoop woningen nieuwbouwproject Wijland
Waar: het weiland aan de Rietkam tegenover de sportvelden
Tijd: 11.00 tot 14.00 uur
Makelaar aanwezig. Ook aan kinderen is gedacht.


www.woneninwijland.nl