Start bouw SUZE

Start bouw SUZE

Aflopen dinsdag 6 oktober 2015 is op feestelijke wijze de start van de bouw van het nieuwbouwproject Suze in Amstelveen gevierd. Onder toeziend oog van kopers en andere betrokkenen, heeft wethouder Bot de officiƫle handeling verricht voor de start van de bouw, door het logo van Suze in beton te gieten. Na het proosten op een voorspoedige bouw was er gelegenheid voor (toekomstige) bewoners om kennis te maken met hun nieuwe buren.

  • Datum nieuwsitem
Start bouw Suze

Het project Suze, gelegen aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen-Noord, wordt door Vink Bouw, in samenwerking met Bouwfonds, gerealiseerd. Het project telt in totaal 32 lichte appartementen boven een half verdiepte parkeerkelder. Het gebouw bestaat uit 2-, 3-, en 4-kamer appartementen. Suze is een vrijstaand gesitueerde appartementengebouw omgeven door groen.

Bij de vormgeving van het appartementengebouw is gekozen voor een eigentijdse uitstraling en een contrastrijke architectuur ten opzicht van het naastgelegen gebouw. Dit komt terug in de sterke horizontale belijning en de transparante vormgeving. De transparantie kenmerkt zich door de hoge ramen van vloer tot aan plafond en ook in de balustrades van de balkons wordt veel glas gebruikt.