Start bouw project Docklands

Start bouw project Docklands

Afgelopen week is er gestart met de bouw van het project Docklands in Buiksloterham, te Amsterdam. Op dit moment worden de bronnen voor het WKO systeem geboord en in week 37 wordt de eerste paal geslagen.

  • Datum nieuwsitem
Impressie Project Docklands
Impressie Project Docklands
Impressie Project Docklands

In het L-vormige complex Docklands is er ruimte voor circa 44 appartementen, 13 bedrijfsunits en een parkeergarage. De laagbouw bestaat uit twee bouwlagen, met bedrijfsunits en parkeergarage op begane grond en op de verdieping compacte studio's, en de hoogbouw bestaat uit negen bouwlagen met vier appartementen per bouwlaag. Bovenop de parkeergarage ligt een collectieve daktuin en de buitenruimtes en tevens entrees van de studio's. 

De invulling van Docklands ligt nog voor een deel open. Je kunt zelf bepalen hoe je je appartement of bedrijfsruimte zou willen indelen. Noord aan het IJ is de upcoming woonplek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. In Noord heb je ruimte, gezelligheid en heb je alles dichtbij: festivals, winkels, sport, binnenstad, recreatie, het centraal station en een betaalbaar ruim huis.

De verwachte opleverdatum is eind 2015 / begin 2016.