Sloop Voorofsche Zoom te Boskoop gestart

Sloop Voorofsche Zoom te Boskoop gestart

De sloopwerkzaamheden van de Voorofsche Zoom te Boskoop zijn gestart. BAM Milieu voert de sloop uit van de oude gasfabrieklocatie aan de Linnaeusweg te Boskoop en zal aansluitend de sanering uitvoeren. Vink Bouw gaat op deze locatie in totaal circa 60 woningen in eigen ontwikkeling realiseren.

  • Datum nieuwsitem
De gasfabriek locatie te Boskoop
De gasfabriek locatie te Boskoop

Eind 2013 heeft Vink Bouw overeenstemming bereikt met de Gemeente Boskoop (inmiddels Alphen aan den Rijn), BAM Woningbouw en BAM Wegen inzake de ontwikkeling en realisatie van het woningbouwplan Voorofsche Zoom te Boskoop.

Vink Bouw is voornemens om op deze locatie in eigen ontwikkeling grondgebonden woningen te realiseren evenals een kleinschalig appartementengebouw op de hoek Zuidkade / Linnaeusweg. In totaal zal de nieuwe woonwijk bestaan uit circa 60 woningen. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door makelaardij De Huizenbeurs te Boskoop.

Vink Bouw is op dit moment bezig met de opstelling van het bestemmingsplan, welke is benodigd voor de uiteindelijke afgifte van de omgevingsvergunning voor het woningbouwplan. Het streven is om in het vierde kwartaal van 2014 te starten met de verkoop en zal er medio 2015 worden gestart met de bouw van de woningen.