Overeenkomst IJ4You ondertekend

Overeenkomst IJ4You ondertekend

Op donderdag 16 januari heeft Vink Bouw de samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Building4You inzake de realisatie van het project IJ4You in de Houthaven te Amsterdam. Binnenkort start de realisatie van het CPO project, in totaal worden er 32 woningen gerealiseerd.

  • Datum nieuwsitem
Ondertekening overeenkomst Vink Bouw en Building4You inzake IJ4You
Ondertekening overeenkomst Vink Bouw en Building4You inzake IJ4You

Het project IJ4You maakt deel uit van Blok 0 aan de westkant van de Houthaven te Amsterdam. Blok 0 bestaat uit totaal negen kavels waar zes verschillende bouwgroepen betrokken zijn. IJ4You bestaat uit twee naast elkaar gelegen bouwkavels waar in totaal 32 woningen gerealiseerd worden, verdeeld over vijf stadswoningen en 27 appartementen.

Op dit moment is 65% van de woningen reeds verkocht, dat de samenwerkingsovereenkomst met Vink Bouw nu getekend is spreekt vertrouwen uit van de ontwikkelaar. Naast het project IJ4You is Vink Bouw ook betrokken bij PUUUR Blok, een ander project in Blok 0.

Wilt u meer informatie over de beschikbare woningen? Neem dan contact op met Ramón Mossel Makelaardij via 020-3052662 of info@ramonmossel.nl.