Overeenkomst Parel Vliet ondertekend

Overeenkomst Parel Vliet ondertekend

De ondertekening van de aannemingsovereenkomst van het project Parel Vliet te Nieuwkoop is een feit. Vink Bouw en VOF Achterweg, bestaande uit LATEI en Woningstichting Nieuwkoop, hebben maandag 17 februari de handtekening gezet onder de overeenkomst. Hiermee wordt het laatste gedeelte van het gebied Vaartsche Hoek een feit.

  • Datum nieuwsitem
De realisatie van Parelvliet te Nieuwkoop start naar verwachting eind april
De realisatie van Parelvliet te Nieuwkoop start naar verwachting eind april

Het project Parel Vliet bestaat uit 38 appartementen gelegen aan een groen park, vlak achter de dijk in Nieuwkoop. Men kon kiezen uit acht verschillende typen woningen waarvan er op dit moment nog drie typen beschikbaar zijn, de overige typen zijn verkocht of onder optie. Onder de appartementen komt een parkeergarage voor de bewoners, hierdoor blijft het groene karakter van het park behouden. De appartementen hebben een balkon aan de zonkant, met uitzicht over het park. Alle voorzieningen zijn in de buurt; winkels, zorg, school en theater e.d. zijn op loopafstand.

De gebiedsontwikkeling Vaartsche Hoek, waar Parel Vliet het laatste gedeelte van is, ligt langs de Achterweg, dicht tegen het oude centrum van Nieuwkoop en bij de Nieuwkoopse Plassen. Het fraaie nieuwbouwplan bestaat uit een diversiteit aan woningen en voorzieningen. Er is met zorg gekeken naar de manier waarop het plan op de omgeving aansluit: de straten, de school en de waterlopen. Daardoor past Vaartsche Hoek naadloos in deze omgeving en blijft het karakter van deze plek behouden. Vaartsche Hoek bestaat uit circa 250 koop- en huurwoningen met in het hart van het gebied een gecombineerd woon- & voorzieningencentrum Kaleidoskoop.