Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend

Vink Bouw heeft woensdag 16 juli jl. de samenwerkingsovereenkomst met Lingotto vastgoed voor de ontwikkeling en realisatie van het project CPO Amstelwijck te Amsterdam. Een nieuw te bouwen woonblok van totaal 18 woningen dat in samenwerking met BLAUW architecten wordt ontwikkeld conform de wensen en eisen van de bouwgroep.

  • Datum nieuwsitem
Ondertekening samenwerkings- overeenkomst CPO Amstelwijck
Ondertekening samenwerkings- overeenkomst CPO Amstelwijck

Op basis van het bestaande schetsontwerp wordt op dit moment het voorlopig ontwerp uitgewerkt door het bouwteam. Zo werken we toe naar een start bouw in april 2015. Nadat de bestaande bouwgroep een optiecontract heeft getekend voor hun voorkeurswoningen werd de verkoop voor de overige woningen open gesteld voor de markt. In krap twee maanden is nu voor ruim 70% van de woningen een optiecontract ondertekend. De overgebleven woningen zullen in een later stadium verkocht worden.

Het gebouw aan de Zuidelijke Wandelweg in de Rivierenbuurt wordt bijzonder, doordat het verdeeld wordt in riante stadswoningen, voornamelijk grotere appartementen en luxe penthouses. De verdiepingshoogtes zijn uniek (3 tot 4m) en de tuinen en buitenruimtes zijn waanzinnig (gelegen op het zuiden!). Daarnaast is het een typisch CPO-project;  kopers krijgen de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan de eigen woning, binnen het collectieve casco.

Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Neem contact op met Maryse Nagtegaal mnagtegaal@lingotto.nl of 020-5608910.