Intersell onderdeel van Vink Bouw

Intersell onderdeel van Vink Bouw

Vink Bouw uit Nieuwkoop gaat actief samenwerken met Aannemingsmij. BV Intersell uit Amsterdam en neemt een belang van 50% in het bedrijf. Intersell is op diverse vakgebieden in de bouw actief en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Met terugwerkende kracht maakt Intersell vanaf 1 januari 2014 onderdeel uit van Vink Bouw.

  • Datum nieuwsitem
Het vernieuwde logo van Intersell

Vink Bouw en Intersell zijn de samenwerking aangegaan omdat ze complementair aan elkaar zijn. Waar Vink Bouw zich hoofdzakelijk richt op nieuwbouwprojecten, heeft Intersell veel ervaring opgedaan in het renoveren van (woning) bouwprojecten en onderhouds- werkzaamheden. ‘Door deze samenwerking aan te gaan verbreden we ons aanbod richting onze klanten waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en kunde’ aldus Rob de Kuiper, directeur van Vink Bouw.

Vink Bouw heeft circa 90 werknemers in vaste dienst en een omzetniveau van € 40 mio. Intersell heeft circa 45 vaste werknemers en een omzetniveau van € 13 mio. Intersell beschikt over een eigen timmerfabriek en is net als Vink Bouw actief in het opleiden van leerling-timmerlieden. Beide bedrijven hebben veel overeenkomsten en hanteren dezelfde bouwstenen. Overeenkomsten in de bedrijfsvisies zijn onder andere het investeren op de lange termijn, het proactief meedenken, oplossingsgericht handelen, klantgerichtheid, betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Intersell blijft opereren als zelfstandig bouwbedrijf en behoudt haar eigen identiteit.

Voor Intersell betekent de samenwerking naast de toegevoegde waarde van Vink Bouw ook een uitbreiding van het werkgebied. Deze zal worden verruimd over de gehele Randstad waar Intersell voorheen voornamelijk in Amsterdam en het Gooi actief was.