Hoogste punt voor CPO Amstelwijck

Hoogste punt voor CPO Amstelwijck

Een bijzondere mijlpaal voor CPO Amstelwijck in Amsterdam! Woensdag 9 maart werd het hoogste punt bereikt. Uiteraard werd dit gevierd met de toekomstige bewoners, de bouwteampartners en collega’s van Vink Bouw.

  • Datum nieuwsitem
hoogste punt bereikt
hoogste punt bereikt
hoogste punt bereikt
hoogste punt bereikt

Woensdag 9 maart is het hoogste punt gevierd door het leggen van het dak op de lift. Het liftdak is voorzien van de Nederlandse vlag en met behulp van de torenkraan door het ruwbouwteam geplaatst. Vanaf de straat keken alle aanwezigen naar deze ceremoniële handeling. Daarna is in de beuk van woning G3 geproost op het ijkpunt en was er een dankspeech voor de bouwplaatsmedewerkers.

Bijzonder verrast werden we door de bewoners die een cheque van € 1.000,= hebben aangereikt als dank voor de inzet van alle bouwplaatsmedewerkers. Hier wordt nog een goede besteding voor bedacht.

Naast de bewoners van CPO Amstelwijck waren ook de bouwteampartners Lingotto, Blauw, Pieters en Bornia en Vink Bouw medewerkers aanwezig. Ook de overige partners Hoogervorst Bouw, Dubo, Metsel BV, KSO, Lustig en van Beek waren aanwezig bij dit moment.

Voor meer informatie over CPO Amstelwijck klik hier.