Hoogste punt Brede school Waterrijk

Hoogste punt Brede school Waterrijk

Vrijdag 12 december 2014 is het hoogste punt van de Brede school Waterrijk te Boskoop bereikt. Deze feestelijke gebeurtenis is uitgebreid gevierd in gezelschap met alle kinderen van groep 8. Vink Bouw realiseert de nieuwe school in opdracht van de Gemeente Boskoop.

  • Datum nieuwsitem
Hoogste punt Brede school Waterrijk
Hoogste punt Brede school Waterrijk
Hoogste punt Brede school Waterrijk

De school betreft een ontwerp en realisatie project waardoor Vink Bouw naast de bouw ook verantwoordelijk is voor de verdere uitwerking van het ontwerp. Het project wordt in combinatie met OLCO Holland Bouw uit Zeist uitgevoerd.

De gemeente Boskoop en de gebruikers, Immanuelschool en Junis Kinderopvang, hebben gezamenlijk een programma van eisen opgesteld en is er door Atelier PRO een voorlopig ontwerp gemaakt van het schoolgebouw. Voor de verdere uitwerking en de realisatie heeft de gemeente Boskoop gezocht naar een marktpartij middels een selectie. Hieruit is de aanbieding Vink Bouw in combinatie met OLCO Holland Bouw naar voren gekomen.

De school bevindt zich aan de rand van de nieuwbouwwijk Waterrijk te Boskoop. De nieuwe school wil naast laagdrempelig onderwijs en ‘opvang op maat’ dat past bij de vraag van ouders, aandacht voor de ontwikkelkansen van de kinderen die in de toekomst van deze brede school gebruik gaan maken. Daarbij vormen sport, cultuur en de bibliotheek een integraal onderdeel van de brede school Waterrijk.