Eerste paal SC Everstein

Eerste paal SC Everstein

Op woensdag 17 april is de feestelijke paal geslagen van het project Sportclub SC Everstein te Everdingen. Hiermee is het startschot gegeven aan de bouwwerkzaamheden van de nieuwe huisvesting van de sportvereniging.

  • Datum nieuwsitem
Eerste paal sportclub SC Everstein
Eerste paal sportclub SC Everstein

Het slaan van de eerste paal is verzorgd door de burgemeester Wim Groenweg, de voorzitter van SC Everstein Ron van Zal en twee ereleden van de sportvereniging, namelijk Arie Vuren en Rinus Frasa. Het slaan van de symbolische paal is door veel belangstellende bijgewoond, er waren zo’n 200 mensen aanwezig.

Voorafgaand aan het heiwerk heeft de burgemeester Wim Groenweg en de voorzitter Ron van Zal de aanwezige belangstellende toegesproken over de nieuwbouw en wat voor invloed deze zal hebben op de sportvereniging.

Na het slaan van de feestelijke paal zijn alle aanwezige uitgenodigd voor de naborrel in de bestaande kantine van de sportvereniging. Het nieuwe sportcomplex wordt naast deze bestaande kantine gerealiseerd, waardoor deze in gebruik kan blijven. Naar verwachting zal het sportcomplex begin 2014 gereed zijn voor gebruik.