Deo Neo genomineerd voor de Lieven de Key penning

Deo Neo genomineerd voor de Lieven de Key penning

Het project Deo Neo te Haarlem is door de vakjury genomineerd voor de Lieven de Key Penning 2014. Deze prijs wordt om de drie jaar uitgereikt aan een nieuwbouw project in Haarlem. Vink Bouw is als bouwbedrijf verantwoordelijk voor de realisatie van fase 4 en 5 van het project.

  • Datum nieuwsitem
DeoNeo fase 5 volledig verkocht!
DeoNeo fase 5 volledig verkocht!

Architecte Dana Ponec en standslandschaparchitect Simon Sprietsma zijn door de vakjury genomineerd voor de Lieven de Key Penning 2014 voor hun ontwerp van het project Deo Neo te Haarlem. Deze prijs wordt om de drie jaar uitgereikt aan een nieuwbouw project in Haarlem.  De kracht van het ontwerp van Deo Neo zit enerzijds in de manier waarop het past binnen haar omgeving van de Kleverpark en de Frans Hals buurt. Anderzijds natuurlijk door haar architectuur.

Fase 5, 100% verkocht!

Vink Bouw realiseert fase 4 en fase 5 van het project Deo Neo te Haarlem op het voormalige St. Joannes de Deo Gasthuis terrein. Het totale project, verdeeld over 5 fases, bestaat uit 74 appartementen en 182 eengezinswoningen. Inmiddels zijn de eerste vier fases opgeleverd en is fase vijf volledig verkocht!

Van 21 oktober tot en met 18 november worden de 10 genomineerden geëxposeerd in het ABC Architectuur centrum. Bekijk hier de inzending van Deo Neo. Er is een prijs namens de vakjury en een publieksprijs. Er kan tot 16 november 2014 gestemd worden op de genomineerden. De bekendmaking van de winnaar is op 18 november 2014.

Stemmen kan via www.lievendekeypenning.nl