Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Feestelijke handeling Nieuw Leyden

Vrijdag 10 oktober was de feestelijke handeling van het project Nieuw Leyden Veld 42, te Leiden. Toekomstige bewoners konden met elkaar kennis maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Feestelijke handeling Nieuw Leyden Feestelijke handeling Nieuw Leyden lees verder »

Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw

Voor het tiende jaar op rij organiseert kunstenaar Feike de Vries op 11 en 12 oktober zijn jaarlijkse ThuisTentoonstelling. Dit keer is de uitvalsbasis niet zijn eigen atelier en huis in Woubrugge, maar bouwbedrijf Vink Bouw in Nieuwkoop. Feike maakte de afgelopen jaren meerdere kunstwerken voor Vink Bouw en is nu te gast in Nieuwkoop. Het thema van zijn expositie dit jaar is: KUNST in de werkplaats.

Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw lees verder »

Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning in Nieuwkoop? De nieuwbouwprojecten Wonen in Wijland en Zuidhoek, de Nieuwkoopse Eilanden bieden voor ieder wat wils. Zaterdag 27 september 2014 tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom op de Nationale Nieuwbouwdag voor meer informatie over beide projecten.

Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek lees verder »

Eerste paal Docklands

Op vrijdag 19 september 2014 is de feestelijke eerste paal van project Docklands te Amsterdam geslagen. Dit betekent het startsein voor de projectmatige woningbouw in het voormalige industriegebied Buiksloterham in Amsterdam Noord.

Eerste paal Docklands Eerste paal Docklands lees verder »

Eerste paal Blok 28A IJBURG

Dinsdag 17 september 2014 is de feestelijke eerste paal geslagen van het project Blok 28A IJBURG. In opdracht van JV Investment Ideas B.V. wordt de komende maanden een appartementencomplex gerealiseerd met ruimte voor in totaal 34 appartementen.

Eerste paal Blok 28A IJBURG Eerste paal Blok 28A IJBURG lees verder »