Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Feestelijke start bouw Zuidblok Stadionplein

Op dinsdag 26 mei is op feestelijke wijze stil gestaan bij de start van de realisatie van het project Zuidblok Stadionplein te Amsterdam. Vink Bouw realiseert op de locatie tegenover het Olympisch Stadion en de Citroën garage het project Zuidblok Stadionplein, bestaande uit een hotel, commerciële ruimten en een parkeerkelder.

Feestelijke start bouw Zuidblok Stadionplein Feestelijke start bouw Zuidblok Stadionplein lees verder »

Viering hoogste punt IJburg Blok 28A

Op woensdag 13 mei jl. is het hoogste punt bereikt van het bouwproject IJburg Blok 28A, dat Vink Bouw realiseert in opdracht van JV Investment Ideas B.V. Dit moment is op feestelijke wijze gevierd op de bouwplaats met de betrokken partijen en de medewerkers van Vink Bouw.

Viering hoogste punt IJburg Blok 28A Viering hoogste punt IJburg Blok 28A lees verder »

Hoogste punt Lofts aan de Amstel

Op dinsdag 12 mei jl. is het hoogste punt bereikt van het project Lofts aan de Amstel te Amsterdam. Samen met de kopers en de bouwplaatsmedewerkers is dit feestelijke moment gevierd op de bouwplaats.

Hoogste punt Lofts aan de Amstel Hoogste punt Lofts aan de Amstel lees verder »

Zuidblok Stadionplein verkocht

Het project Zuidblok Stadionplein is verkocht aan de UMW Groep uit Amsterdam. Zuidblok Stadionplein wordt ontwikkeld door Vink Bouw en IQNN Vastgoed en wordt gerealiseerd in Amsterdam, op het voormalig parkeerterrein dat tegenover het Olympisch Stadion en de Citroën garages ligt.

Zuidblok Stadionplein verkocht Zuidblok Stadionplein verkocht lees verder »

Start verkoop Blijdrecht

Op zaterdag 11 april 2015 is de verkoop van 20 eengezinswoningen te Blijdrecht van start gegaan. Tijdens de verkoopmanifestatie was er grote belangstelling voor de woningen. Belangstellenden hebben tot maandag 20 april 12.00 uur de tijd om zich in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Start verkoop Blijdrecht Start verkoop Blijdrecht lees verder »