Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Intersell onderdeel van Vink Bouw

Vink Bouw uit Nieuwkoop gaat actief samenwerken met Aannemingsmij. BV Intersell uit Amsterdam en neemt een belang van 50% in het bedrijf. Intersell is op diverse vakgebieden in de bouw actief en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Met terugwerkende kracht maakt Intersell vanaf 1 januari 2014 onderdeel uit van Vink Bouw.

Intersell onderdeel van Vink Bouw Intersell onderdeel van Vink Bouw lees verder »

Open bedrijvenmiddag groot succes

Vrijdagmiddag 28 maart opende 22 lokale bedrijven hun deuren voor circa 250 scholieren van het VMBO. Ook Vink Bouw deed dit jaar weer mee met de Open Bedrijvenmiddag. De jongeren oriënteren zich hier op hun toekomst en kiezen zelf bedrijven uit waar ze later stage willen lopen of zelfs willen werken.

Open bedrijvenmiddag groot succes Open bedrijvenmiddag groot succes lees verder »

Sloop Voorofsche Zoom te Boskoop gestart

De sloopwerkzaamheden van de Voorofsche Zoom te Boskoop zijn gestart. BAM Milieu voert de sloop uit van de oude gasfabrieklocatie aan de Linnaeusweg te Boskoop en zal aansluitend de sanering uitvoeren. Vink Bouw gaat op deze locatie in totaal circa 60 woningen in eigen ontwikkeling realiseren.

Sloop Voorofsche Zoom te Boskoop gestart Sloop Voorofsche Zoom te Boskoop gestart lees verder »

Parkvilla Brederode in verkoop

In Bloemendaal realiseert Vink Bouw in eigen ontwikkeling het project Parkvilla Brederode. Het project biedt ruimte aan zes tot tien zelfontworpen appartementen van 90 tot 300 m2. Op zaterdag 12 maart jl. is de verkoop van dit unieke CPO project gestart!

Parkvilla Brederode in verkoop Parkvilla Brederode in verkoop lees verder »