Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Pre Sale Wonen aan de Plasweg

Op donderdag 2 juli 2015 zal wethouder C.M. Kroes een officiƫle handeling verrichten op de bouwlocatie van Mooi en Vrij wonen aan de Plasweg. Hiermee wordt het startsein gegeven van dit prachtige woongebied in Waddinxveen.

Pre Sale Wonen aan de Plasweg Pre Sale Wonen aan de Plasweg lees verder »

Feestelijke sleutel overdracht

Onder vrolijke muzikale begeleiding heeft op donderdag 18 juni 2015 de feestelijke sleuteloverdracht van de Jan Ligthartschool aan de Kraaipanstraat te Amsterdam plaatsgevonden.

Feestelijke sleutel overdracht Feestelijke sleutel overdracht lees verder »

Start verkoop Kroon op Jutphaas

Op dinsdag 16 juni 2015 zal er worden gestart met de verkoop van het project Kroon op Jutphaas te Nieuwegein. Het project Kroon op Jutphaas bestaat uit ruime en betaalbare eengezinswoningen en appartementen in een groene stedelijke omgeving in het gebied Rijnhuizen te Nieuwegein.

Start verkoop Kroon op Jutphaas Start verkoop Kroon op Jutphaas lees verder »

Deo Neo fase 5 bereikt hoogste punt

Op vrijdag 29 mei jl. is het hoogste punt gevierd van het project Deo Neo fase 5 te Haarlem met alle betrokkenen. Het betreft de laatste fase van het project Deo Neo, bestaande uit 18 royale eengezinswoningen.

Deo Neo fase 5 bereikt hoogste punt Deo Neo fase 5 bereikt hoogste punt lees verder »

Start bouw Superlofts en Noord4us

In het bijzijn van zowel de bewoners als diverse betrokken partners van de projecten Superlofts en Noord4US is op dinsdag 2 juni jl. de feestelijke paal geslagen. Het slaan van deze heipaal symboliseert de start van het bouwtraject van deze beide projecten. De projecten maken onderdeel uit van Kavel21 en worden direct naast elkaar gerealiseerd.

Start bouw Superlofts en Noord4us Start bouw Superlofts en Noord4us lees verder »