Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Eerste paal Lofts aan de Amstel

Dinsdag 9 september is de feestelijke eerste paal geslagen van Lofts aan de Amstel. Bij deze feestelijkheid waren toekomstige bewoners, de gemeente, de initiatiefnemers, de architecten en adviseurs, de bouwers en andere betrokkenen aanwezig. Voor alle betrokkenen een bijzonder moment; de start van de bouwwerkzaamheden.

Eerste paal Lofts aan de Amstel Eerste paal Lofts aan de Amstel lees verder »

Eerste paal Brede School Waterrijk

Op donderdag 4 september 2014 is op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen van het project De Brede School Waterrijk te Boskoop. Deze feestelijkheid trok vele nieuwsgierigen.

Eerste paal Brede School Waterrijk Eerste paal Brede School Waterrijk lees verder »

Start bouw project Docklands

Afgelopen week is er gestart met de bouw van het project Docklands in Buiksloterham, te Amsterdam. Op dit moment worden de bronnen voor het WKO systeem geboord en in week 37 wordt de eerste paal geslagen.

Start bouw project Docklands Start bouw project Docklands lees verder »

Upgrading Het Atrium gebouw van start

Op 30 juli is er gestart met de upgrading van Het Atrium-gebouw op de Zuidas te Amsterdam. Vink Bouw werkt samen met Intersell voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

Upgrading Het Atrium gebouw van start Upgrading Het Atrium gebouw van start lees verder »

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend

Vink Bouw heeft woensdag 16 juli jl. de samenwerkingsovereenkomst met Lingotto vastgoed voor de ontwikkeling en realisatie van het project CPO Amstelwijck te Amsterdam. Een nieuw te bouwen woonblok van totaal 18 woningen dat in samenwerking met BLAUW architecten wordt ontwikkeld conform de wensen en eisen van de bouwgroep.

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend lees verder »