Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Eerste paal Wijland

Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners is op donderdag 26 maart 2015 de feestelijke eerste paal de grond in geslagen van het project Wijland te Nieuwkoop. Met deze feestelijke paal is het startsein gegeven van de bouw van de eerste 46 woningen van het project.

Eerste paal Wijland Eerste paal Wijland lees verder »

Hoogste punt Parelvliet

Op vrijdag 13 maart jl. is het hoogste punt van het project Parelvliet te Nieuwkoop op een feestelijke wijze gevierd. De toekomstige bewoners hielpen de vaklieden met de afwerking van de liftdakvloer.

Hoogste punt Parelvliet Hoogste punt Parelvliet lees verder »

Hoogste punt PUUUR Blok & IJ4You

Op vrijdag 6 maart jl. is het hoogste punt bereikt van de projecten PUUUR Blok en IJ4You, beide projecten maken onderdeel uit van Blok 0 in de Houthaven Amsterdam. Het feestelijke moment is gevierd met alle betrokkenen van de projecten en de toekomstige bewoners.

Hoogste punt PUUUR Blok & IJ4You Hoogste punt PUUUR Blok & IJ4You lees verder »

Uitbreiding De Luwte gerealiseerd

In mei 2011 is door Vink Bouw de nieuwbouw van het pand gelegen aan het Wimbledonpark 361 te Amstelveen, beter bekend onder de naam Woonzorgcentrum de Luwte, opgeleverd aan Zonnehuisgroep Amstelland. In december 2014 heeft Vink Bouw, wederom in opdracht van Zonnehuisgroep Amstelland, een uitbreiding van de locatie gerealiseerd.

Uitbreiding De Luwte gerealiseerd Uitbreiding De Luwte gerealiseerd lees verder »

Start bouw Deo Neo Haarlem

De laatste woningen van Deo Neo fase 5, tevens de laatste fase van het gehele project Deo Neo, zijn verkocht! Donderdag 19 februari 2015 heeft VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) het startsein gegeven voor de realisatie van deze laatste 18 woningen in Deo Neo in Haarlem.

Start bouw Deo Neo Haarlem Start bouw Deo Neo Haarlem lees verder »