Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Start bouw Nautilus

Op maandag 17 november wordt gestart met de bouw van het project Nautilus op het Zeeburgeiland te Amsterdam. De aankomende maanden worden gebruikt voor de grondboringen ten behoeve van de WKO bronnen. Naar verwachting zal rond de kerstvakantie de eerste paal geslagen worden.

Start bouw Nautilus Start bouw Nautilus lees verder »

Deo Neo genomineerd voor de Lieven de Key penning

Het project Deo Neo te Haarlem is door de vakjury genomineerd voor de Lieven de Key Penning 2014. Deze prijs wordt om de drie jaar uitgereikt aan een nieuwbouw project in Haarlem. Vink Bouw is als bouwbedrijf verantwoordelijk voor de realisatie van fase 4 en 5 van het project.

Deo Neo genomineerd voor de Lieven de Key penning Deo Neo genomineerd voor de Lieven de Key penning lees verder »

Feestelijke handeling Nieuw Leyden

Vrijdag 10 oktober was de feestelijke handeling van het project Nieuw Leyden Veld 42, te Leiden. Toekomstige bewoners konden met elkaar kennis maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Feestelijke handeling Nieuw Leyden Feestelijke handeling Nieuw Leyden lees verder »

Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw

Voor het tiende jaar op rij organiseert kunstenaar Feike de Vries op 11 en 12 oktober zijn jaarlijkse ThuisTentoonstelling. Dit keer is de uitvalsbasis niet zijn eigen atelier en huis in Woubrugge, maar bouwbedrijf Vink Bouw in Nieuwkoop. Feike maakte de afgelopen jaren meerdere kunstwerken voor Vink Bouw en is nu te gast in Nieuwkoop. Het thema van zijn expositie dit jaar is: KUNST in de werkplaats.

Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw Tentoonstelling van kunstenaar Feike de Vries bij Vink Bouw lees verder »

Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning in Nieuwkoop? De nieuwbouwprojecten Wonen in Wijland en Zuidhoek, de Nieuwkoopse Eilanden bieden voor ieder wat wils. Zaterdag 27 september 2014 tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom op de Nationale Nieuwbouwdag voor meer informatie over beide projecten.

Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek Nationale Nieuwbouwdag - Wijland & Zuidhoek lees verder »