Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Hoogste punt Brede school Waterrijk

Vrijdag 12 december 2014 is het hoogste punt van de Brede school Waterrijk te Boskoop bereikt. Deze feestelijke gebeurtenis is uitgebreid gevierd in gezelschap met alle kinderen van groep 8. Vink Bouw realiseert de nieuwe school in opdracht van de Gemeente Boskoop.

Hoogste punt Brede school Waterrijk Hoogste punt Brede school Waterrijk lees verder »

Eerste paal Icoonwoning Almere

Vrijdag 12 december 2014 is de feestelijke eerste paal geslagen van de eerste woning van het project drie Icoon woningen te Almere en Den Haag. Dit betekent het startsein voor de realisatie van deze proefwoning.

Eerste paal Icoonwoning Almere Eerste paal Icoonwoning Almere lees verder »

Kees Wijsman Beste Leermeester 2014

Op donderdag 27 november is Kees Wijsman, hoofduitvoerder bij Vink Bouw, verkozen tot de Beste Leermeester Bouw & Infra van 2014! Hij is door een onafhankelijke jury gekozen als de beste van 16.772 gecertificeerde leermeesters in de bouw- en infrasector.

Kees Wijsman Beste Leermeester 2014 Kees Wijsman Beste Leermeester 2014 lees verder »

Start bouw Nautilus

Op maandag 17 november wordt gestart met de bouw van het project Nautilus op het Zeeburgeiland te Amsterdam. De aankomende maanden worden gebruikt voor de grondboringen ten behoeve van de WKO bronnen. Naar verwachting zal rond de kerstvakantie de eerste paal geslagen worden.

Start bouw Nautilus Start bouw Nautilus lees verder »