Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Brede School Waterrijk in gebruik genomen

Op maandag 24 augustus 2015 is de Brede School Waterrijk te Boskoop officieel in gebruik genomen. Vink Bouw heeft in samenwerking met OLCO Holland Bouw het project ontwikkeld in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Brede School Waterrijk in gebruik genomen Brede School Waterrijk in gebruik genomen lees verder »

Feestelijke start JFK Smartlofts

Op Vrijdag 10 juli 2015 heeft de feestelijke handeling plaatsgevonden van het project JFK Smartlofts. De Smartlofts worden gerealiseerd in het voormalige stadsdeelkantoor aan de President Kennedyplantsoen te Amsterdam. Elke woning wordt compleet ingericht naar de wensen van de toekomstige bewoners.

Feestelijke start JFK Smartlofts Feestelijke start JFK Smartlofts lees verder »

Verkoop Voorofsche Zoom gestart

Woensdagavond 8 juli 2015 tussen 18.00 en 20.00 uur is de verkoop van Voorofsche Zoom succesvol van start gegaan! Tijdens deze avond was u van harte welkom om de woningen eens nader te bekijken en alle documentatie mee naar huis te nemen.

Verkoop Voorofsche Zoom gestart Verkoop Voorofsche Zoom gestart lees verder »

Feestelijke paal Puuur BSH

In het bijzijn van zowel de bewoners als diverse betrokken partners, gemeenteraadsleden en projectteams van de project Puuur BSh en Elta is op vrijdag 3 juli de symbolische paal geslagen met een oud Hollandse heistelling.

Feestelijke paal Puuur BSH Feestelijke paal Puuur BSH lees verder »

Pre Sale Wonen aan de Plasweg

Op donderdag 2 juli 2015 zal wethouder C.M. Kroes een officiƫle handeling verrichten op de bouwlocatie van Mooi en Vrij wonen aan de Plasweg. Hiermee wordt het startsein gegeven van dit prachtige woongebied in Waddinxveen.

Pre Sale Wonen aan de Plasweg Pre Sale Wonen aan de Plasweg lees verder »