Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Start bouw project Docklands

Afgelopen week is er gestart met de bouw van het project Docklands in Buiksloterham, te Amsterdam. Op dit moment worden de bronnen voor het WKO systeem geboord en in week 37 wordt de eerste paal geslagen.

Start bouw project Docklands Start bouw project Docklands lees verder »

Upgrading Het Atrium gebouw van start

Op 30 juli is er gestart met de upgrading van Het Atrium-gebouw op de Zuidas te Amsterdam. Vink Bouw werkt samen met Intersell voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

Upgrading Het Atrium gebouw van start Upgrading Het Atrium gebouw van start lees verder »

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend

Vink Bouw heeft woensdag 16 juli jl. de samenwerkingsovereenkomst met Lingotto vastgoed voor de ontwikkeling en realisatie van het project CPO Amstelwijck te Amsterdam. Een nieuw te bouwen woonblok van totaal 18 woningen dat in samenwerking met BLAUW architecten wordt ontwikkeld conform de wensen en eisen van de bouwgroep.

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend lees verder »

De Bouwmeester Den Haag uitverkocht

Het project De Bouwmeester dat Vink Bouw realiseert in Den Haag in opdracht van De Greef & Co is volledig uitverkocht. Op dit moment is de ruwbouw van het gebouw in volle gang en de oplevering zal medio 2015 plaatsvinden.

De Bouwmeester Den Haag uitverkocht De Bouwmeester Den Haag uitverkocht lees verder »

Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend

Op dinsdag 1 juli 2014 heeft Vink Bouw de samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stichting Nautilus voor de realisatie van het het woon- en werkgebouw Nautilus op het Zeeburgereiland te Amsterdam.

Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend lees verder »