Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend

Vink Bouw heeft woensdag 16 juli jl. de samenwerkingsovereenkomst met Lingotto vastgoed voor de ontwikkeling en realisatie van het project CPO Amstelwijck te Amsterdam. Een nieuw te bouwen woonblok van totaal 18 woningen dat in samenwerking met BLAUW architecten wordt ontwikkeld conform de wensen en eisen van de bouwgroep.

Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend Overeenkomst CPO Amstelwijck ondertekend lees verder »

De Bouwmeester Den Haag uitverkocht

Het project De Bouwmeester dat Vink Bouw realiseert in Den Haag in opdracht van De Greef & Co is volledig uitverkocht. Op dit moment is de ruwbouw van het gebouw in volle gang en de oplevering zal medio 2015 plaatsvinden.

De Bouwmeester Den Haag uitverkocht De Bouwmeester Den Haag uitverkocht lees verder »

Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend

Op dinsdag 1 juli 2014 heeft Vink Bouw de samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stichting Nautilus voor de realisatie van het het woon- en werkgebouw Nautilus op het Zeeburgereiland te Amsterdam.

Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend Overeenkomst CPO Nautilus ondertekend lees verder »

Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag

Vrijdag 20 juni is de feestelijke eerste paal geslagen van het project Mirage kliniek te Den Haag. Vink Bouw realiseert het project in opdracht van NL Development en bestaat uit de verbouw en uitbreiding van Villa Ockenrode.

Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag lees verder »

herontwikkeling Jan Ligthart school Amsterdam

Vink Bouw heeft in samenwerking met XOOMLAB, een netwerk van ontwerpers, ontwikkelaars en onderzoekers de overeenkomst ondertekend voor de herontwikkeling van de Jan Ligthartschool te Amsterdam. De bestaande school zal worden getransformeerd tot middeldure huurwoningen

herontwikkeling Jan Ligthart school Amsterdam herontwikkeling Jan Ligthart school Amsterdam lees verder »