Vinkbouw NieuwkoopVinkbouw Nieuwkoop

Nieuws

Oplevering 44 woningen     Ter Aar

Op 19 januari 2015 zijn de eerste woningen van het project 44 woningen Ter Aar opgeleverd. Naar verwachting worden in de week van 26 januari de laatste woningen opgeleverd aan de toekomstige bewoners.

Oplevering 44 woningen        Ter Aar Oplevering 44 woningen        Ter Aar lees verder »

Hoogste punt Mirage Kliniek

Dinsdag 20 januari 2015 is het hoogste punt van de verslavingskliniek Mirage te Den Haag bereikt. Deze feestelijke gebeurtenis is uitgebreid gevierd in het bijzijn van de Onderlinge 's Gravenhage, opdrachtgever NL Development, beheerder Mirage, de afnemer Parnassia Groep en bouwbedrijf Vink Bouw.

Hoogste punt Mirage Kliniek Hoogste punt Mirage Kliniek lees verder »

Overeenkomst Woonfrabriek getekend

De voormalige conservenfabriek Tieleman & Dros, in het centrum van Leiden, is verkocht aan de Coƶperatie Tieleman & Dros. De oude verlaten conservenfabriek transformeert naar een woonfabriek, waar gewerkt en gewoond gaat worden door 16 huishoudens. Eind vorig jaar is het koopcontract tussen de gemeente Leiden en de Coƶperatie getekend. De bouwaanvraag is gedaan en de uitvoering start waarschijnlijk in het voorjaar.

Overeenkomst Woonfrabriek getekend Overeenkomst Woonfrabriek getekend lees verder »

Eerste paal Nautilus

Op woensdag 7 januari is de feestelijke eerste paal van het project Nautilus te Amsterdam geslagen. Dit betekent het startsein voor een bijzonder project op het Zeeburgereiland, een CPO project.

Eerste paal Nautilus Eerste paal Nautilus lees verder »

Hoogste punt Brede school Waterrijk

Vrijdag 12 december 2014 is het hoogste punt van de Brede school Waterrijk te Boskoop bereikt. Deze feestelijke gebeurtenis is uitgebreid gevierd in gezelschap met alle kinderen van groep 8. Vink Bouw realiseert de nieuwe school in opdracht van de Gemeente Boskoop.

Hoogste punt Brede school Waterrijk Hoogste punt Brede school Waterrijk lees verder »